Assortiment

In De Vier Heemskinderen – Importeurs van Bijzondere Wijnen, heb ik de mensen en visie gevonden waar ik volledig achtersta. Het is voor mij dan ook een eer hun wijnen in Noord-Brabant exclusief te vertegenwoordigen. Niet meer van hetzelfde dus maar een aanvulling op het marktaanbod, die voorziet in de toenemende vraag naar oorspronkelijkheid en kwaliteit.

De navolgende wijnmakers zijn onder meer in het assortiment vertegenwoordigd.

Overzicht3

Al deze domeinen vertegenwoordigen de top in hun regio.
Objectieve referentiegidsen zijn:

 • Le Guide des meilleurs vins de France, jaarlijkse edities;
  Depuis 1927, Le guide indispensable pour acheter ses vins
 • Le Guide Hachette des Vins, jaarlijkse edities
  Le guide d’achat de référence;
 • Eichelmann Deutschlands Weine, jaarlijkse edities;
 • Gambero Rosso, Italian Wines, jaarlijkse edities;
 • Peñinguide to Spanish Wine, jaarlijkse edities;
 • Decanter Magazine;
 • Uzelf: u bepaalt uiteindelijk zelf waar u voor valt, buigt of minzaam knikt.
Daarnaast nog vele andere, veelal kleine domeinen die gemeenschappelijk hebben volstrekt te zijn gericht op kwaliteit en het ontdekken meer dan waard zijn. Alle wijnen zijn hun geld volledig waard en zijn, voor het niveau wat ze bieden, verrassend betaalbaar. Maar echte kwaliteit heeft een prijs, maar wel een gecontroleerde prijs. Ook hier doet de markt haar werk. Ik informeer u graag.
P.S. Misschien zit Calvijn bij u al wel erg lang op de meest comfortabele stoel van het huis. Jaag hem er eens uit en laat de Grieks-Romeinse goden Dionysos en Bacchus er eens beurtelings plaatsnemen. Ervaar wat er gebeurt als u kwaliteit laat prevaleren boven koopjesjagen. Minder maar beter is in alle opzichten goed en er blijft balans. Blijft ook Calvijn content.