Er is een onvoorstelbare, massale diversiteit aan wijnen op de markt, uit alle werelddelen en in alle prijsklassen. De markt doet haar werk, het eindproduct zoekt haar weg en de consument opent de jacht op koopjes. Maar het kan ook anders. Verbinding maken met de bron van unieke, ambachtelijke wijnen, veelal biologisch of biodynamisch geteeld, met de handtekening (stijlkenmerken) van de wijnmaker. Een buitencategorie wijnen, voor de veeleisende liefhebber.
Gepassioneerde wijnmakers vertegenwoordigd in het assortiment
- M. Saissy (Saint Jeoire Prieure)
- Philippe Alliet (Chinon)
- Vincent Dauvissat (Chablis)
- Corinna Kurse (Ventoux)
- Le père Hubert & Olivier Lamy (Saint-Aubin)
- Marc Guillemot (Maçon-Quintaine)
- Philippe Fourreau (Vouvray)
- Daniël Barraud (Saint-Veran & Pouilly-Fumé)
- Serge Remusan (Rochgude)
- Alain Coudert (Fleurie)
- Eric Bordelet (Charchigné)
- Lucien Peyraud (Bandol)
- Rosaline Faroud (Gigondas)
- Francois Villard (Condrieu)
- Francis Poirel (Quarts de Chaume)
- Benjamin Leroux (Bourgogne)
- Wil je de lat echt hoog leggen dan is kiezen onvermijdelijk: Frankrijk is de keuze
- Ambachtelijke wijnen van het hoogste niveau
- De importeur heeft een 40 jarig palmares en een uitzonderlijke reputatie
- Wijnen met een surplus aan identiteit vanuit een getrouwe expressie van het terroir